Training


Volwassen training

Op dit moment hebben we bij HKS Zoetermeer geen vaste begeleiding om volwassenen te trainen, mocht u echter kennis willen komen maken en besluiten om lid te worden dan zal u niet aan uw lot worden over gelaten.
Daar er altijd wel ervaren schutters zijn die u kunnen helpen, kijk op de pagina met bestuur en diensten wie onze gediplomeerde trainers zijn.

Jeugdtraining

De reguliere jeugdtraining vindt plaats op zaterdag onder leiding van ervaren en gediplomeerde trainers. Alle leden tot en met de leeftijd van circa 20 jaar kunnen de jeugdtraining bijwonen.
De groepsindeling is niet, zoals bij veel andere sporten naar leeftijd, maar naar beheersing van de schiettechniek en het materiaal.
Beginnende schutters schieten op een afstand van 10 meter. Bij gebleken geschiktheid en voldoende ontwikkeling wordt overgestapt naar een afstand van 14 meter en vervolgens naar 18 meter.
Deelname aan competities en wedstrijden is niet verplicht maar wordt wel gestimuleerd.
Op vrijwillige basis kan worden deelgenomen aan het project 
“Beginners Awards” bezoek onze pagina voor meer informatie

Behoefte aan nadere informatie? Stuur een vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Interesse in een lidmaatschap? Kijk eerst even onder Kennismaking op onze website.